best html templates

Tekencursus: Tekenen in 3 stappen (volwassenen)

In deze tekencursus leer je op betrekkelijk eenvoudige wijze tekenen. Je hoeft er niet een speciaal talent voor te hebben, je moet het wel leuk vinden om allerlei opdrachten te maken, ook thuis. 

Iedereen kan het leren, ontwikkel de creatieve talenten die verborgen liggen in de rechter hersenhelft. Leer hoe je je creatieve rechter hersenhelft kunt aansturen door bijzondere opdrachte die je leren te schakelen van je linker naar je rechterhersenhelft, hierdoor kan je beter zien. Deze cursus is geïnspireerd op de beproefde Betty Edwards methode.


Voor wie is deze cursus bedoeld? 

Voor iedereen die graag naar waarneming wil leren tekenen of creatiever wil leven, en voor mensen zonder tekentalent.

Voor iedereen die een basis wil leggen voor het schilderen.

Voor studenten die de PABO volgen, voor scholieren die nog toelating examen willen doen voor de Kunstacademie of een andere creatieve richting. In de leeftijdscatagorie van 12+ tot 17 is het fijner om met leeftijdsgenoten de lessen te volgen.

In de cursus is de diversiteit van verschillende leeftijden juist erg leuk, dat zorgt voor een fijne dynamiek. (leeftijd 17 - 87)

Prijzen:

Tekencursus tekenen in drie stappen prijs:

10 lessen 275,- incl. gebruik van teken materiaal en papier (2 uren).

Zonder instructie

Na 1e instructie

Na 2e instructie

Tekencursus voor gevorderen (volwassenen)

Na de eerste tekencursus krijg je opdrachten die aansluiten op de tekencursus voor starters maar niet zoals de eerste cursus opeenvolgend is. Het is dus niet zo erg als je een les mist of later inhaalt. Er wordt wat dieper op de materie ingegaan, compositie, perspectief (1 punt en 2 punt perspectief).

Tekencursus voor gevorderden prijs:

10 lessen 275,- incl. gebruik van teken materiaal en papier (2 uren).

Schildercursus: Schilderen in 3 stappen (volwassenen)

Inhoud schildercursus:

Evenals de tekencursus leer je schilderen in een aantal stappen.

Hoe bouw je een schilderij op? Voorgrond, achtergrond, hoe krijg je diepte in een schilderij? Kleurgebruik: Welke kleuren vormen een mooi geheel? Hoe maak je een schilderij spannend? Welke compositie vormen zijn er? We bespreken oude en nieuwe meesters, en maken een meesterwerk compleet na.

Schilderen in drie stappen prijs:

10 lessen 295,- incl. gebruik van olieverf, excl. doek. (2,5 uren). 


ADDRESS
Noorder Sanatorium
Stationsweg 163
Zuidlaren

CONTACT
Email: marit@kunstlabel.nl
Phone: 0633133643